Egy otthon felépítése komoly elhatározást, tervezést és anyagi áldozatot kíván. Mivel Magyarországon egy család átlagosan két alkalommal költözik és egy alkalommal építkezik, ezért a megfelelő otthon helyszínének felkutatása és a felépítendő ház típusának, méretének és annak építőanyagának kiválasztása felelősségteljes feladat. A minőség megválasztását azonban már az alapozásnál meg kell kezdeni, az alapozás során se spóroljunk.

Építkezni szeretnék, de kit válasszak?

Manapság számtalan gyártó és kivitelező cég, számtalan technológiát kínál az építkező, családi házra vagy nyaralóra vágyó ügyfelek számára. Az építőiparban az elmúlt 15 évben tapasztalt technológiai újítások, anyaghasználati innovációk vagy akár az újrahasznosítási megoldások jobbnál jobb választási lehetőséget biztosítanak egy korszerű ház megépítéséhez, egy minőségi élet- és otthonérzés megvalósításához.

Egy közös van a gyártó és kivitelező cégekben, az, hogy nem olcsók. Családi ház költségvetésének tervezésekor a 280-650.000,- Ft/nm (+Áfa) költséggel számolhatunk attól függően, hogy a családiház milyen anyagokból és technológiával épül.

A gyártók és kivitelező cégek többsége törekszik a minőségi, igazolt eredetű és származású anyaghasználatra és a professzionális gyártástechnológiára (ISO, TÜV etc.).

A minőség kiválasztása már az alapozás során kezdődik

A minőségi termékgyártást és szolgáltatást kínáló cégek a házak alapozásának kiválasztásakor sem járnak el másképp.

Amennyiben a könnyűszerkezetes vagy modulházak kivitelezése során talajcsavaros alapozás mellett dönt az ügyfél, úgy ezen építő cégek előszeretettel választanak olyan talajcsavaros céget, amely cég által forgalmazott és kivitelezésnél telepített, nagymúltú nemzetközi cég által gyártott profi talajcsavarjai

  • magas minőségű alapanyagból és technológiával készülő;
  • igazolt származású és gyártású;
  • európai szabványoknak megfelelő specifikációval;
  • tesztelések során meghatározott terhelhetőségi adatokkal
  • és gyári számmal rendelkező talajcsavarok.

Építkezni szándékozók!

Amennyiben a több tíz milliós beruházásuk során, a házuk alapozását talajcsavarral kívánják megoldani, úgy javasoljuk, hogy a talajcsavar gyártók és forgalmazók közül ne a piac legaljáról, általában olcsó, kínai fémárut válasszanak. Egy több millió forintos gépkocsira sem tesszük fel a legolcsóbbnál is olcsóbb, valahonnan a távolkeletről származó gumiabroncsot vagy a drága, márkás ruháinkat sem mossuk ki akármilyen nevesincs mosószerrel.

Az anyaghasználatból adódóan gyenge minőségű „talajcsavarok” akár már a behajtásuk során megcsavarodhatnak, eltörhetnek, ezáltal elveszítik teherbíró képességüket, a nem megfelelően felületkezelt termékek pedig rövid idő alatt – akár pár éven belül – korrodálódni kezdenek.

A talajcsavarral sem érdemes spórolni az alapozás során

Talajcsavarok és a telepítő cég kiválasztása esetében is törekedjenek a gyártói minőségre és garanciára, a termék igazolt eredetére és a megfelelő szakmai háttérrel rendelkező kivitelező kiválasztására.

Figyeljenek a termék minőségi gyártására és megfelelő tüzihorganyzására, valamint minden esetben kérjék a talajcsavarok gyártói teljesítménynyilatkozatát, európai építési szabványoknak megfelelő tanúsítványát.

A cégünk által forgalmazott profi talajcsavarok a fenti minőségi és származási követelményeknek megfelelnek. Családi házak építése során, az épület alapozásának tervezésekor segítséget tudunk nyújtani a teherbírási tesztelés elvégzésében az építés helyszínén, a talajmechanikai vizsgálat, illetve statikai szakvélemény elkészítésében.

Válassza a profi minőséget, alapozza meg velünk az otthonát – bízza ránk az alapozást