BAYO.S MINŐSÉG

Cégünk kizárólag Európai gyártótól származó, I. osztály minőségű, gyártói teljesítménynyilatkozattal (DoP) rendelkező és CE jelöléssel ellátott, ISO szabvány szerint tűzihorganyzott BAYO.S Talajcsavarok értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik, amelyek rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben, így a hosszútávú élettartam és újra felhasználhatóság garantált.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy talajcsavarok vásárlását megelőzően minden esetben győződjön meg arról, hogy azok rendelkeznek megfelelő műszaki előírással és gyártói teljesítménynyilatkozattal, gyártásuk igazolhatóan megfelelő minőségben történik, ellenkező esetben a korrózió elleni védelem megfelelősége és a talajcsavarok időtállósága nem garantált.

Kivitelezéseinkre és termékeinkre garanciát vállalunk.

Az építési termék építménybe történő betervezésének és beépítésének, ennek során a teljesítmény igazolásának részletes szabályairól szóló 275/2013. (VII.16.) számú Kormányrendelet értelmében csak olyan építési terméket lehet beépíteni, amely rendelkezik teljesítménynyilatkozattal. Cégünk által forgalmazott talajcsavarok ezen előírásoknak maradéktalanul megfelelnek.

A BAYO.S Magyarország által forgalmazott talajcsavarok tulajdonságai:

  • Acél S235
  • Tűzihorganyzott, korrózióvédelem DIN EN ISO 1461 szabvány szerint

Az általunk tervezett talajcsavaros alap kizárólag BAYO.S Talajcsavarok esetén érvényes, ettől eltérő, más gyártmányú talajcsavarokra nem vonatkozik, tekintettel a különböző gyártótól származó talajcsavarok anyaghasználatában és minőségében tapasztalt jelentős minőségbeli eltérésekre!