BAYO.S MINŐSÉG

Cégünk kizárólag Európai gyártótól származó, I. osztály minőségű, gyártói teljesítménynyilatkozattal (DoP) és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező, CE jelöléssel ellátott, ISO szabványnak megfelelő minőségben tűzihorganyzott BAYO.S Talajcsavarok értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy talajcsavarok vásárlását megelőzően minden esetben győződjön meg arról, hogy azok rendelkeznek megfelelő műszaki előírással és gyártói teljesítménynyilatkozattal, gyártásuk igazolhatóan megfelelő minőségben történik, ellenkező esetben a korrózió elleni védelem megfelelősége és a talajcsavarok időtállósága nem garantált.

A gyenge minőségű, különösen kínai és távol-keleti talajcsavarok a lehajtás közben megtekeredhetnek, eltörhetnek, ezáltal elveszítik teherbíró képességüket, a nem megfelelő korrózióvédelemből adódóan pedig lényegesen lerövidül az élettartamuk.

Kivitelezéseinkre és termékeinkre garanciát vállalunk.

Az építési termék építménybe történő betervezésének és beépítésének, ennek során a teljesítmény igazolásának részletes szabályairól szóló 275/2013. (VII.16.) számú Kormányrendelet értelmében csak olyan építési terméket lehet beépíteni, amely rendelkezik teljesítménynyilatkozattal. Cégünk által forgalmazott talajcsavarok ezen előírásoknak maradéktalanul megfelelnek.

A BAYO.S Magyarország által forgalmazott talajcsavarok tulajdonságai:

  • Acél S235
  • Tűzihorganyzott, korrózióvédelem DIN EN ISO 1461 szabvány szerint

Az általunk tervezett talajcsavaros alap kizárólag BAYO.S Talajcsavarok esetén érvényes, ettől eltérő, más gyártmányú talajcsavarokra nem vonatkozik, tekintettel a különböző gyártótól származó talajcsavarok anyaghasználatában és minőségében tapasztalt jelentős minőségbeli eltérésekre!