Alapozás beton nélkül

SOLAR projektek

Felhasználási lehetőségek

A PROFI szériába tartozó talajcsavarok tökéletes megoldást nyújtanak a napelemparkok/naperőművek, valamint a földre telepített háztartási méretű (HMKE) napelemes rendszerek tartószerkezeteinek alapozásához.

Felhasználási területek különösen

  • Solar Carportok, napelemes autó beállók

  • Napelemes közmű világítások

  • Napelemfarmok, naperőművek, földre telepített napelemes rendszerek

  • Vertikális és horizontális szélgenerátorok

Napelemes rendszerek alapozási munkái beton nélkül gyorsan és egyszerűen

A toldható talajcsavaroknak köszönhetően a földre telepített napelemes rendszerek tartószerkezetei bármilyen terepen és talajon stabilan rögzíthetőek. Cégünk kiterjedt partneri kapcsolatrendszerének köszönhetően napelemes rendszerek kivitelezésében is segítséget tud nyújtani, legyen szó földre telepített naperőművekről, vagy háztetőre történő napelemes rendszerek kivitelezéséről.

Ipari toldható és fix talajcsavarok

TOLDHATÓ csavarok

A toldható talajcsavarok a lejtős illetve gyengébb talajminőség esetén nyújtanak tökéletes megoldást az alapozási kivitelezésre. Telepítés után azonnal teerhelhetőek. Teherbírásuk talajminőség függvényében 1-4 tonna, méretük a 4 méter hosszúságot is meghaladhatja.

FIX csavarok

A FIX talajcsavarok segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetjük el a készházak és egyéb könnyűszerkezetes épületekhez szükséges alapokat, telepítés után azonnal teerhelhetőek. Teherbírásuk talajminőség függvényében 1-4 tonna.

Ipari talajcsavarok telepítése

Gépi erővel történő lehajtás

A PROFI szériába tartozó talajcsavarok lehajtása gépi (elektromos, vagy hidraulikus) eszközök segítségével történik. A GEARBOX SET 1:150 behajtó gép segítségével a talajcsavarozás olyan terepen sem akadály, amely munkagéppel nem megközelíthető.

A behajtás során a talajcsavar a körülötte lévő földet tömöríti, ezáltal magas stabilitást eredményez. A munka elkészültével a talajcsavaros alap azonnal terhelhető.

A PROFI szériába tartozó talajcsavarok telepítése gépi (elektromos, vagy hidraulikus) eszközzel történik.

További kérdés esetén, illetve árajánlat kérés céljából forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.