fbpx

BAYO.S FIX NUT-3 M8 65x2x750mm

13 000 Ft

BAYO.S HOBBY szériába tartozó üreges talajcsavar, amely alkalmas oszlopok, csövek, rudak, zárt profilok rögzítésére. Oldalán 3 db M8-as menet található a benne elhelyezett oszlop rögzítése és beállítása céljából.

A HOBBY talajcsavarok behajtása történhet kézi lehajtó eszközzel, amely cégünktől bérbe vehető.

Igény esetén cégünk vállalja a talajcsavarok lehajtását, árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

  • Alkalmazási terület: csövek, rudak, oszlopok, zárt profilok rögzítése (pl.: napvitorla, zászlórúd, kerítésoszlop, napelem tartószerkezet, reklámtábla stb.)
  • Csavartest hossza: 700 mm
  • Átmérő: 65 mm
  • Falvastagság: 2 mm
  • Belső átmérő: cc. 61 mm
  • Rögzítés: 3xM8-as hegesztett menet a csavar oldalán
  • Teherbírás (függőleges nyomóerő): 800 kg
  • Súly: 2,65 kg

A talajcsavarok teherbírása függ a talaj összetételétől. A feltüntetett teherbírási adatok csak hozzávetőleges – 35% biztonsági faktorral csökkentett – értékek és közepesen tömörödött talajt, valamint a talajcsavar teljes mélységben történő lehajtását feltételezik.

Cikkszám: 52203 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Cégünk kizárólag Európában gyártott, gyártói teljesítménynyilatkozattal (DoP) rendelkező, tűzihorganyzott BAYO.S Talajcsavarok értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik, amelyek rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben, így a hosszútávú élettartam és újra felhasználhatóság garantált.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy talajcsavarok vásárlását megelőzően minden esetben győződjön meg arról, hogy azok rendelkeznek megfelelő műszaki előírással és gyártói teljesítménynyilatkozattal, gyártásuk igazolhatóan megfelelő minőségben történik, ellenkező esetben a korrózió elleni védelem megfelelősége és a talajcsavarok időtállósága nem garantált.

Az építési termék építménybe történő betervezésének és beépítésének, ennek során a teljesítmény igazolásának részletes szabályairól szóló 275/2013. (VII.16.) számú Kormányrendelet értelmében csak olyan építési terméket lehet beépíteni, amely rendelkezik teljesítménynyilatkozattal. Ezen előírásnak a cégünk által forgalmazott BAYO.S talajcsavarok maradéktalanul megfelelnek.

A BAYO.S Magyarország által forgalmazott talajcsavarok tulajdonságai:

  • Anyag: Acél S235
  • Bevonat: Tűzihorganyzott DIN EN ISO 1461

További információk

Tömeg 2,65 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BAYO.S FIX NUT-3 M8 65x2x750mm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top