fbpx

BAYO.S Csavarfej U-80

5 900 Ft

BAYO.S HOBBY TOLDHATÓ szériába tartozó csavarfej.

A toldható talajcsavarok segítségével a szinteltérések könnyedén áthidalhatók, továbbá a toldásoknak köszönhetően nagyobb teherbírási képesség érhető el.

A toldható csavaresthez széleskörű kínálatunkból szabadon válaszható talajcsavar fej a felhasználási célnak megfelelően.

A HOBBY talajcsavarok behajtása történhet kézi lehajtó eszközzel, amely cégünktől bérbe vehető.

Igény esetén cégünk vállalja a talajcsavarok lehajtását, árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

  • Alkalmazási terület: Toldható talajcsavarok részét képező csavarfej oszlopok, gerendák rögzítéséhez
  • U fej befogó mérete: 80 mm
  • Csavartesthez, vagy toldathoz történő rögzítés: 3 db önmetsző csavarral (készlet része) a test oldalán kiképzett furatokban
  • Súly: 1,10 kg

A talajcsavarok teherbírása függ a talaj összetételétől. A feltüntetett teherbírási adatok csak hozzávetőleges – 35% biztonsági faktorral csökkentett – értékek és közepesen tömörödött talajt, valamint a talajcsavar teljes mélységben történő lehajtását feltételezik.

Cikkszám: 51302 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Cégünk kizárólag Európában gyártott, gyártói teljesítménynyilatkozattal (DoP) rendelkező, tűzihorganyzott BAYO.S Talajcsavarok értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik, amelyek rendkívül ellenállóak a korrózióval szemben, így a hosszútávú élettartam és újra felhasználhatóság garantált.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy talajcsavarok vásárlását megelőzően minden esetben győződjön meg arról, hogy azok rendelkeznek megfelelő műszaki előírással és gyártói teljesítménynyilatkozattal, gyártásuk igazolhatóan megfelelő minőségben történik, ellenkező esetben a korrózió elleni védelem megfelelősége és a talajcsavarok időtállósága nem garantált.

Az építési termék építménybe történő betervezésének és beépítésének, ennek során a teljesítmény igazolásának részletes szabályairól szóló 275/2013. (VII.16.) számú Kormányrendelet értelmében csak olyan építési terméket lehet beépíteni, amely rendelkezik teljesítménynyilatkozattal. Ezen előírásnak a cégünk által forgalmazott BAYO.S talajcsavarok maradéktalanul megfelelnek.

A BAYO.S Magyarország által forgalmazott talajcsavarok tulajdonságai:

  • Anyag: Acél S235
  • Bevonat: Tűzihorganyzott DIN EN ISO 1461

További információk

Tömeg 1,10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BAYO.S Csavarfej U-80” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cím

Go to Top