SZÉCHENY 2020 BEFEKTETÉS A JÖVŐBE PÁLYÁZAT


Kedvezményezett neve: Novatec Group Kft.

Projekt címe: Novatec Group Kft. tevékenységének fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 3.572.079 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.06.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01962

Projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztési projekt keretében a társaság elsősorban a kivitelezéhez szükséges eszközparkját bővíti speciális gépekkel, amellyel Magyarországon a talajcsavarozás területén piaci pozícióját erősíti.

A Novatec Group Kft. a BAYO.S SE prágai székhelyűvállalat hivatalos magyarországi képviseleteként van jelen a hazai piacon.

A talajcsavarok telepítéséhez szükséges egyedi gépek beszerzése a BAYO.S SE cseh vállalattól történik. A telepítés professzionális és szakszerű kivitelezéséhez továbbá szükséges egyéb eszközök beszerzése is, amelyek szintén a pályázati támogatásból kerülnek megvalósításra.

A Novatec Group Kft. küldetése elsődlegesen, hogy a talajcsavaros alapozás fogalmát, mint a betonos alapok kiváltására alkalmas megoldást rövidtávon beépítse a köztudatba és az építőipari szakma részeként, mint alapozási alternatíva megjelenjen a potenciálisfogyasztók fejében már a szükséglet felmerülésének a szakaszában, mind a szakmai szereplők, mint pedig a lakosság tekintetében.

Középtávú célunk, hogy az ismertségen túl a talajcsavaros alapozás egyben elfogadott és széleskörben alkalmazott technológiává váljon egyrészt környezettudatossági szempontok, másrészt a technológia előnyös tulajdonságai miatt.